top of page

АЛАТНИЦА

Производство на алати - од идеја до краен производ

 ИНОВАЦИЈА
АЛАТНИЦА - ЕУРОЕДИЛ 
 2020

Во  производство на алатите се користат врвни материјали и елементи од познатиот производител Meusburger.

A0000-225x225 a.jpg
M.jpg

Алатницата е формирана во март 2018 година ,од веќе искусен тим кој претходно работи за компанијата како надворешен соработник 

Тони Димитриески од

ГРАВЕР-Скопје.

Алатницата работи за  внатрешните потреби на компанијата за производство и одржување на алатите за штанцање на лим.

Поставување и одржување на линиите за штанцање.

Исто така и за надворешни компании   изработува прогресивни алати за штанцање на лим.

Идејно решение и конструкција Тони Димитриевски
цртал Леонард Абазовски
изработил Тим Алатница-ЕУРОЕДИЛ

bottom of page