NEW

FANUC α-D14LiB Robodrill
FANUC RoboCut C400iB

                NEW

П1.jpg
LOGO
Мото

From idea to finished product 

From idea to finished product

 

METAL PRESSED COMPONENTS

Our company is engaged in the production of high precision metal pressed components. Since 2004, we are a strategic supplier of plasterboard-connecting elements. Having expertise in the technical tool room, the client can count on us for perfect product solutions.

СЕЧЕЊЕ ЛИМ

CAMU Slitting lines

СЕЧЕЊЕ ЛИМ

Сечење лим на ленти со различна широчина. 

 


Дебелина: 0.40 - 2.00 mm


Мин. ширина на лента: 20 mm


Мах ширина на лента: 1250 mm


Брзина на сечење: 200 метри/минута

ПРОИЗВОДСТВО НА ДЕЛОВИ ОД ЛИМ

euroedil-clubeconomy-g-s15.jpg

ПРОИЗВОДСТВО НА ДЕЛОВИ ОД ЛИМ

Производство на делови од лим.

За одредени компании производство на делови за сува градба (гипс-картон)

Држачи,спојки,винкли,жици,лајсни,ревизори ...

Bar Chart

АЛАТНИЦА

Лого Алатница ..jpg

АЛАТНИЦА

Во состав на холдингот е оформена ОИТР Алатница.

 

Ова е  одделение за иновации и технолошки развој.Во целост работи за потребите на компанијата. Ги следи  процесите и учествува во развојот и напредокот на веќе поставените машини,алати и опрема.

НИСКОГРАДБА

ее ГРАДБА 1.jpg

НИСКОГРАДБА

Градежна единица

 Изградба,

реконструкција и уредување на патишта. 

 
 

ЗА НАС

EUROEDIL HOLDING располага со современа технологија, со која според светските стандарди си изведува следниве активности:

  • • Сечење на лим во ленти во различни димензии

  • • Производство на елементи за висечки системи за монтирање на гипсени додатоци

  • • Изработка и монтажа на челични и покривни конструкции

  • • Изработка на делови на конструкции

Quality Management System Certificate.jpeg
9001_14_45.jpg
Environmental Management System Certificate.jpeg
Health and Safety System Certificate.jpeg
 

We’ve provided clients with extensive contracting services in a number of different fields. We believe that the key to ensuring customer satisfaction includes extending our resources and skills to a wide range of industries. Have a closer look at what we’re specialized in, and get in touch today to receive a free quote.

2004

3000000

268

61

Година на основање

Најпродаван

производ

Проекти

Вработени

 

ГАЛЕРИЈА

CLIENTS

 
 
 

КОНТАКТ

 

Седиште и

Подружница - 1  Погон-Скудриње   

1257 Скудриње,Маврово-Ростуше , Македонија

Tel:+389 42 470842

      

     Samir Demirovski

----------------------------------------------

                          

Подружница - 3  Еуроедил-Конструкции

1257 Скудриње,Маврово-Ростуше , Македонија

selver@euroedil.mk

Selver Asani

----------------------------------------------

адреса за документи:

ПФ 114  1020 Карпош

Прашање ?

За сите информации,прашања,барања,понуди и друго:

   пратете е-маил : info@euroedil.mk

https://www.facebook.com/EuroedilHolding/

  • Facebook
  • EE 8

КОНТАКТ

 

Подружница - 2  Погон- Скопје

ул.1550 бр.20 Визбегово,Скопје

Тел: +389 2 260 0785

Ljube Popovski

----------------------------------------------

 

Подружница - 4   Алатница

ул.1550 бр.20 Визбегово,Скопје

alatnica@euroedil.mk

Toni Dimitrievski

-------------------------------------------

 

адреса за документи:

ПФ 114  1020 Карпош

 

Contact Us

Thanks for submitting!