top of page

ПРОИЗВОДСТВО НА ДЕЛОВИ ОД ЛИМ

Apartment

Производство на делови .

За одредени компании производство на делови за сува градба (гипс-картон)

-држачи,

-жици,

-винкли,

-аголни лајсни,

-ревизори за отвори во гипс-плочи тавански и зидни.

bottom of page